Prohlášení DSZ k podání kandidátek do komunálních voleb 2014

24.08.2014 21:12

Demokratická strana zelených /DSZ/ sestavila a podala celkem 25 samostatných kandidátních listin.

Z toho v okrese  Domažlice 18.

Podala ale i kandidátní listiny např. v Plzni, Klatovech, Horažďovicích, Mostě, Letohradě, Hrochově Týnci.

V jiných místech po celé ČR kandidují její příznivci a sympatizanti na kandidátkách jiných subjektů, vyjma KSČM a SZ.

V Plzeňském kraji podala 21 samostatných kandidátek. A např. Strana zelených podala v kraji jen polovinu, resp. 11 kandidátních listin, a to ještě ne všechny samostatně, ale část v koalici s jinými stranami.

V Plzni půjde DSZ do voleb jako "Demokratická strana zelených a nezávislí kandidáti - sdružení DSZ a NK",  v Klatovech jako "Klatovští patrioti - sdružení DSZ a NK",  v Letohradě "Zelená pro Letohrad - sdružení DSZ a NK",  v Domažlicích "Domažlice a okolí o.s. - změna pro Domažlice - sdružení DSZ a NK",  v Klenčí pod Čerchovem "Výbor pro rozvoj městyse Klenčí pod Čerchovem o.s. - změna pro Klenčí - sdružení DSZ a NK",  v Nemanicích  "Změna Nemanic - zvedněme hlavy! – sdružení DSZ a NK". V ostatních městech a obcích jako "Demokratická strana zelených a nezávislí kandidáti - sdružení DSZ a NK".

za Řídící výbor DSZ:

Jiří Anderle, předseda DSZ