Prohlášení DSZ k výrokům prezidenta ČR ohledně přijímání imigrantů

11.08.2015 22:02

Demokratická strana zelených /DSZ/ se ztotožňuje s názorem pana prezidenta ČR Miloše Zemana: „Tvrdím, že tady vůbec nejde o několik set nebo několik tisíc uprchlíků. Jde o řetězovou reakci, potom z toho tisíce bude deset tisíc, z toho desetitisíce bude sto tisíc. A jak víte, chcete-li zastavit tu řetězovou reakci, musíte začít od začátku. Neměli bychom přijímat vůbec žádné imigranty, pokud jsou z kulturně odlišných zemí. Ani jednoho přistěhovalce z afrických či blízkovýchodních zemí. Navíc hrozí, že mezi nimi mohou být i džihádisté. (...) Těmto lidem (imigrantům) nejlépe pomůžeme na jejich území."

DSZ se připojuje ke vzkazu prezidenta České republiky uprchlíkům, kteří se již dostali do ČR: "Nikdo vás sem nezval. Když už tady jste, tak musíte respektovat naše pravidla, stejně jako my respektujeme pravidla, když přijedeme do vaší země. Když se vám to nelíbí, běžte pryč."

DSZ se stejně jako panu prezidentovi nelíbí, že vláda ČR nemá problém s financováním ekonomických imigrantů a azylantů, ale sehnat finance na pomoc našim nemocným či potřebným lidem a dětem je veliký problém.

DSZ podporuje prezidenta Miloše Zemana v jeho snaze ochránit ČR před přílivem nepřizpůsobivých imigrantů.

DSZ v polovině června podpořila protiimigrační iniciativy Občanské konzervativní strany /OK strana/ a vzápětí zahájila petiční akce proti přijímání uprchlíků a za vypsání celonárodního referenda o vystoupení ČR z EU. DSZ bude se sběrem podpisů pod obě petice i nadále pokračovat.

Řídící výbor DSZ

V Domažlicích 11.8.2015