Prohlášení DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT k podání kandidátek pro volby do zastupitelstev krajů

28.07.2020 20:48

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT podala v pondělí 27. července 2020 na všech 13 krajských úřadech ČR své kandidátní listiny pro volby do zastupitelstev krajů.                                          DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se tedy zúčastní voleb v krajích: Středočeský, Jihočeský, Plzeňský, Karlovarský, Ústecký, Liberecký, Královéhradecký, Pardubický, Vysočina, Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský, Moravskoslezký.

 

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje v nadcházejících volbách se záměrem bojovat v krajských zastupitelstvech prioritně za ochranu zvířat a jejich práv. Ale současně i za ochranu přírody, životního prostředí, ovzduší, krajiny a kulturního dědictví.

 

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT složila kandidátní listiny ze svých členů, příznivců a z dalších ochránců zvířat, kteří se dlouhodobě a aktivně věnují ochraně a záchraně zvířat nebo se pohybují v oblasti pomoci zvířatům.

 

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT je 20. registrovanou politickou stranou za práva zvířat ve světě, resp. Česká republika je 20. zemí, ve které existuje strana zaměřená primárně na obranu práv zvířat.

 

 

ŘV DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

 

 

 

V Domažlicích 28. 7. 2020