Prohlášení DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT k registraci strany pro volby do EP; volební lídryní DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT je Andrea Bychlová

08.04.2019 19:03

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT obdržela od Ministerstva vnitra rozhodnutí o registraci strany pro volby do Evropského parlamentu konané ve dnech 24. a 25. 5. 2019.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se rozhodla ucházet o hlasy voličů v nadcházejících volbách do EP, protože by tam chtěla bojovat zejména za ochranu zvířat a jejich práv.  Ale i za ochranu přírody, životního prostředí, krajiny a kulturního dědictví.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT složila kandidátní listinu ze svých členů a dalších ochránců zvířat, kteří se dlouhodobě aktivně věnují záchraně a ochraně zvířat.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do těchto voleb s plnou kandidátní listinou, tj. s 28 kandidáty.                                                            Za jedničku na kandidátce a volební lídryni si strana vybrala Mgr. et Mgr. Andreu Bychlovou, 34 letou právničku ve státní správě, s oborovým zaměřením na právo, mezinárodní vztahy a veřejnou správu; a předsedkyni spolku Německý ovčák v nouzi, z.s.  Mezi jejíž hlavní zájmy patří ochrana zvířat, přírody a krajiny.

ŘV DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

V Domažlicích 8. 4. 2019